lastminute Nederland last minutes Nederland last minute Nederland

Last minute in Nederland

De béste last minutes in Nederland


Informatie over last minute vakantie

Hieronder geven we leuke en nuttige vakantietips. Bekijk ze eens voor meer informatie of inspiratie!

Steeds meer mensen boeken hun vakantie last minute. Dat wil zeggen: enkele weken van tevoren. Het grote voordeel hiervan is dat dit een stuk goedkoper is dan ruim op tijd boeken. Reisorganisaties verhuren liever een huisje of vliegtuigstoel met korting, dan helemaal niet.

Last minute boeken is makkelijk: Eigenlijk kan je ieder type vakantie wel op deze manier boeken: Of je nu een last minute hotel, een last minute bungalow of alles bij elkaar in een last minute vakantie boekt, het levert allemaal flinke korting op. Zelfs een last minute rondreis in Amerika boeken is mogelijk! We raden je overigens aan om niet ál te lang te wachten met boeken: enkele dagen voor vertrek is het vaak lastig om alles nog rond te krijgen omtrent betaling en tickets. Ook wanneer je last minute je vliegticket boekt, kan je het best eerst mogelijke vliegtickets vergelijken voordat je boekt. De beste goedkope lastminutes vind je overigens meestal door goed te zoeken: ga flink wat websites af en bekijk daarna waar je het meeste voordeel krijgt!

Het kan ook handig zijn om enkele weken voordat je wilt boeken, je aan te melden bij de diverse nieuwsbrieven van de reisorganisaties. Deze bevatten veelal interessante vakantie aanbiedingen, waardoor je niet zelf hoeft te gaan zoeken.

Als je eens lekker luxe op vakantie wilt, denk dan ook eens aan een van de vele last minutes met all inclusive verzorging. Hierbij zijn het eten en de drankjes al bij de prijs ingebrepen, en veelal zijn allerlei activiteiten ook gratis!

Manieren van reizen

Er zijn vele manier om te reizen naar - of tijdens je vakantie, ieder met eigen voordelen en nadelen:

Nederland

Je hoeft niet ver weg op vakantie om een leuke tijd te hebben! Denk bijvoorbeeld eens aan een weekendje weg in amsterdam of een leuke bungalow in Nederland. Het subtropische Katjeskelder zwembad bijvoorbeeld doet niet onder voor de internationale zwembaden en de mooie Residence Wijngaerde bevat luxe appartementen vlakbij de zee. Hier heb je dus evenveel plezier, maar de vakantie kost waarschijnlijk een stuk minder! Als je in Nederland op vakantie gaat, bekijk dan eerst even of je gewenste periode in een vakantieperiode valt. Dan kan je namelijk een boel meer drukte verwachten en de prijzen zijn een stuk hoger!

Website tips

Er zijn ontzettend veel website die informatie en handige reistips geven over last minute vakanties. Enkele aanraders zijn DeVakantiezoeker en Reizen-paleis.nl. Ook Wereldreisgids heeft een pagina over Aanbiedingen bungalows in Nederland.

Sommige reisorganisaties geven kortingcodes, waarmee je korting kan krijgen bij je boeking. Een andere handige site is reisolinks.nl.